Thunderosa (USA) & LUSKY

Thunderosa (USA) & LUSKY
Falcon Klatovy

Thunderosa (USA) & LUSKY
Falcon Klatovy
https://www.thunderosa.rocks/
https://bandzone.cz/lusky
25.1.2023 proběhla v Klatovech v alternativním klubu Falcon, naprosto prďácká akce. Právě volali kluci z arizonských Thunderosa Atx, že jedou kolem a mají ve středu 25. 1. volno a slyšeli o Klatovech velký dobrý …. ?? Takže akce na rychlo. A vyplatilo se. Nato že vše bylo avísované pár dní dopředu, do Falconu dorazilo lidí toliko,aby byl klub z 2/3 plný. Ti jenž se oddávali pití piva a zákulisního poslechu, a přešli by do sálu – před pódium, na taneční parket, tak by byla hlava na hlavě. Jak říkám(e) velmi zdařilá akce. Vystoupení obou kapel trvalo něco málo přes dvě hodiny, takže začátek na 20:00 hodinu, konec něco málo po 22:00 hoduně.
Tak aby Thunderosa nehráli sami, pozvání k vystoupení přijala dvoučlenná skupina z Plzně – Lusky. Odvalily nášlehový alternativní HardCore a přivezli s sebou i své poslední zbrusu nové mLP. Prostě deseti palec. Kapela v tomto kraji není neznámá, neb brousí zde minimálně 5 let, takže ji všichni dobře známe, a hudební kontrast je vítán.
Thunderosa na podium započala své show na 21:00 a odehrála více jak hodimový set, v plném nasazení. Opět krom dobré muziky přivezla i své poslední EP vydání. A s čím se vytasili? Velmi dobrý mix alá ZZ Top, Motorhrad a Ramones. Dobře namíchaný koktejl hard and stoner rocku, bluess rocku, southern rocku a i zmíněného punku. Takže spíše pro osazemnstvo plus mínus 50 let. Což přesně tak vypadal i klub Falcon. 
Evropské turné začalo lednem, a je možné že bude končit někdy v létě, takže se snad můžete s Thunderosa znovu potkat a vyslechnout naprosté zdrcující vystoupení pro fanoušky. Slovy zdrcující vnímej, naprostý nákop rokové lahůdky. 
Počátek roku pro mě začal po hudebním zaměření slibně. 
Zde pár fotek obou skupin. PROKLIK
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10226989382775068&type=3

Autor: Alan zveřejněno: 30.1.2023 přečteno: 16×