Sanchez band

Sanchez band
Balerína

Sanchez band - Balerína CD 2020 (vlastním nákladem)
Založení plzeňské skupiny Sanchez Band (původně Mr. Sanchez Band) se datuje od začátku roku 2016, kdy bubeník  Pedretto Chorche Sanchez  (po shodě náhod) realizoval myšlenku vytvořit funkční bigbítovou skupinu v klasickém obsazení kytara  ....... bicí  ........  basa ....... a klávesy.
Hned na začátku vzniku skupiny doplnil místo bass hráče Pedro Sanchez a v zápětí se sestava rozšířila o zpěvačku (+ klávesy)  Juanita Maria Sanchez. 
V roce 2017 došlo  k personální změně, kdy post další zpěvačky (+flétna) obsadila Lela Sanchez.Na sklonku roku 2018 došlo k malé rošádě a novým kytaristou se stal Tomasso Sanchez, který doplnil partičku hudebníků nejen početně, ale především z pohledu vlastní tvorby. Současnou podobu rodiny Sanchez Band uzavřela virtuózní houslistka Vanessa Sanchez.
Tak toto sama o sobě kapela napsala.
Jejich tvorba se nese v rockově-bigbítově-bluesovém hávu. Tvorba vlastní, aby nedošlo k nějakému pochybení. Protože jak je trochu znáte, a nebo znám, tak v tvorbě se odráží vlivy Pink Floid, Deep Purple a Jthro Tull + mnohem více. No mohlo by to navozovat tuto atmosféru protože mají příčnou flétnu atd. Ne ne, prostě v některých skladbách jsou Jethro Tull hodně slyšet, ale ne formou vykrádačky, prostě tak jak by šlo o další volné pokračování této pro mě best rockové skupiny. Přikládám i link na poslech alba, takže vyslechněte, zhodnoťte si sami, a klidně na Sancheze vyražte na koncert, nebo bigbít. Velmi pohodová, taneční a dokonce vtipná skupina. Kapela tvorbu dělá pro radost v prvé řadě. Pro radost vaší, a radost jejich. V druhé řadě, je zde forma uvolnění, aby se odreagovali z vlastního pracovního nasazení.
Album lza vyslechnout zde
https://soundcloud.com/sanchez-pedro-39877176

Dýmka
Valentýn
Stebou nikdy
Poslední Mohykán
Kocouří blues
Můj chlap
Balerína
Havran
Tao
Samuraj
Lilith
Počasí
Robot

Pedreto Sanchez - bicí, zpěv, levitace        
Tomasso Sanchez- kytara, zpěv, 
Lela Sanchez- flétna, zpěv, tanec                
Rosalinda Sanchez - zpěv, klávesy    
Pedro Sanchez - baskytara , řev                 
Vanessa Sanchez - housle, tanec

https://mrsanchezband-cz.webnode.cz

Autor: Alan zveřejněno: 23.3.2022 přečteno: 20×