Pelle Miljoona Oy

Pelle Miljoona Oy
Pelle Miljoona Oy

Pelle Miljoona Oy:n alkuperäinen kokoonpano julkaisee 38 vuoden tauon jälkeen kaksi uutta biisiä
Pelle Miljoona Oy:n alkuperäinen kokoonpano Pelle Miljoona, Andy McCoy, Sam Yaffa, Tumppi Varonen ja Ari Taskinen julkaisee 38 vuoden tauon jälkeen ns "wanhan liiton" singleajattelun mukaisesti kaksi uutta biisiä kerralla.

Pellen laulama Sam Yaffan sävellys Anna soihtusi palaa ja Tumpin tulkitsema, Ari Taskisen sävellys Tuulen viemää ovat maistiaisia marraskuussa julkaistavalta viiden biisin Anna soihtusi palaa -ep:ltä, joka tulee olemaan saatavilla myös cd:nä ja 12" vinyylillä.

Marraskuussa julkaistaan myös juhlapainos Moottoritie on kuuma -vinyylistä. Levy on gatefold-kansilla ja sisältää ennennäkömätöntä kuvamateriaalia bändistä sekä bonus-cd:n, jossa albumin lisäksi ovat alkuperäisen OY:n muut levytykset, Olen Kaunis-biisin singleversio, Viesti teille kovikset sekä Varjo seuraa onneain-ep, jolla Sami ja Andy eivät enää soita. 500 ensimmäistä albumia ovat vihreitä väriltään.

Torstaina 11.10 Pelle Miljoona Oy esiintyy julkaisun kunniaksi Suvilahden uudessa Suvilahti TBA -ravintolassa. Julkkaribileisiin myydään 150 lippua Tiketin kautta hintaan 15 euroa + palvelumaksu 1,50 = 16,50 e. Kyseessä ei ole täysimittainen konsertti, mutta ainutlaatuinen tilaisuus nähdä legendaarinen yhtye esittämässä ensimmäistä kertaa uutta materiaaliaan.

Suvilahden jälkeen yhtye suuntaa Fuengirolaan esiintymään Fugefestissä la 20.10. Suomen kiertue käynnistyy to 14.11. Kuusankoskelta ja huipentuu la 19.1. Helsingin Jäähalliin. Suomen-kiertueen alla julkaistaan myös koko Anna soihtusi palaa -ep niin fyysisenä kuin digitaalisenakin.

Nyt havisevat ne kuulut historian siivet, kun Pelle Miljoona Oy on palannut myös studioon!

Autor: Alan zveřejněno: 15.11.2018 přečteno: